ویزای تایلند


ویزای تایلند


پادشاهی تایلند که قبلا سیام نام داشت، دولتی مستقل در شبه جزیره هندوچین و جنوب شرقی آسیا که از 76 استان تشکیل شده است. با جمعیتی بیش از 68 میلیون نفر و در مساحتی به کل 513،120 کیلومتر مربع می باشد. 50 امین کشور بزرگ جهان و 12 امین کشور بزرگ در آسیا و 21 امین کشور پرجمعیت در دنیا، دومین اقتصاد بزرگ در آسیای جنوب شرقی و 20مین کشور در دنیا از لحاظ تولید ناخالص داخلی می باشد. پایتخت و بزرگترین شهر تایلند بانکوک است و در شمال با میانمار و لائوس، در شرق لائوس و کامبوج، در جنوب خلیج تایلند و مالزی، در غرب دریای آندامان و در انتهای جنوبی با میانمار هم مرز می باشد. تایلند به شش منطقه مختلف تقسیم شده است:
  •  کوه ها و دشت های شمال 
  • دشت های مرکزی 
  • زمان های مسطح شمال شرقی 
  • کوه های بلند غربی 
  • کوه ها و دشت های ساحلی شرقی 
  • کوه ها، زمین های مسطح، دشت های ساحلی و جزایر جنوب (جزایر پوکت و ساموئی در این منطقه قرار دارند) 
 
دانستن جغرافیای تایلند می تواند در کمک به تصمیم گیری در مورد سفر به تایلند مفید باشد. بسیاری از شگفتی های طبیعی و دیدنی برای بازدید وجود دارد و هر استان و منطقه تایلند دارای مناظر منحصر به فرد خود است.

 

 



کشور تایلند برای مسافران ایرانی که قصد تور تایلند را دارند، ویزای توریستی با اجازه اقامت 57 روزه صادر می کند که طی سه ماه از زمان صدور می توانند از آن استفاده کنند. 
مدت زمان روند ویزا 3 الی 4 روز کاری می باشد.
 این ویزا یکبار ورود می باشد و مسافر ایرانی اجازه اقامت دائم و یا مجوز کار ندارد، در غیر اینصورت مطابق قوانین قضایی تایلند جریمه می شوند.

 



 

*** اطلاعات لازم برای فرم ویزای تایلند:

 

  • شغل
  • آدرس منزل 
  • شماره منزل 
  • شماره همراه 
  • آدرس ایمیل

 

 

 

 ***مدارک لازم برای ویزای تایلند: 

 

  • اصل پاسپورت ترجیحاً با امضای مسافر 
  • یک قطعه عکس 4*3 ( حتما عکس جدید باشد و با عکس پاسپورت یکی نباشد ) 
  • کپی شناسنامه صفحه اول و اطلاعات همسر چه مجرد باشد و چه متاهل و صفحه توضیحات 
  • کپی کارت ملی هر دو رو 
  • واچر هتل 
  • بلیط صادر شده 
  • پرینت حساب بانکی برای یک ماه آخر به نام مسافر – مانده حساب باید به شکل زیر باشد 

 

 

 

نکته:

  • سرپرست خانواده 5 میلیون تومان و به ازای هر نفر 2 میلیون تومان باید اضافه شود. 
  • در برخی مواقع سفارت مدت زمان درآمدن ویزا را تغییر می دهد و بیشتر می کند مثلاً 4 تا 5 روز کاری هم پاسپورت را تحویل می دهد. 
  • ویزای دبل ورود دیگر وجود ندارد .

 

 

 


 

 

 

تعرفه ویزای تایلند

خدمات

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا (روز کاری)

مدت اعتبار

مدت اقامت

هزینه

ثبت نام ویزای توریستی

3 تا 4 روز کاری

3 ماه

57 روز

 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منو