ویزای اندونزی


ویزای اندونزی


جمهوری اندونزی یا شبه جزیره اندونزی، کشوری مستقل در جنوب شرقی آسیا که بین اقیانوس هند و آرام واقع شده است. این کشور 14امین کشور بزرگ جهان با مساحت 1،904،569 کیلومتر مربع، هفتمین کشور از لحاظ بزرگترین مجموعه زمینی و دریایی در جهان، بزرگترین شبه جزیره جهان با بیش از 13.000 جزیره، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا با داشتن بیش از 261 میلیون نفر جمعیت که متشکل از مسلمان ها و قوم آسترونزی است. شانزدهم اقتصاد برتر دنیا و هفتمین تولیدکننده ناخالص داخلی در دنیا می باشد.

پایتخت آن جاکارتا است که دومین شهر پرجمعیت در جهان است. این کشور مرز زمینی با پاپوآ گینه نو، تیمور شرقی و بخش شرقی مالزی دارد و سایر کشورهای همسایه عبارتند از: سنگاپور، ویتنام، فیلیپین، استرالیا، پالائو و جزایر اندامان و نیکوبار در هند.

مجمع الجزایر اندونزی – که بزرگترین مجمع الجزایر می باشد، بخش عمده آن در جنوب شرقی آسیا و بخش هایی از آن در منطقه اقیانوسیه می باشد. این کشور علاوه بر اینکه بین دو قاره آسیا و استرالیا قرار گرفته است، بین دو اقیانوس آرام و هند قرار گرفته است. تقسیمات جزایر اندونزی به شرح زیر است:

  • 5 جزیره اصلی به نام های سوماترا، جاوه، بورنئو یا کالیمانتان، سولاوسی، گینه نو
  • دو گروه اصلی جزیره؛ Nusa Tenggara و جزایر Maluku
  • شصت گروه جزیره کوچکتر

با بیش از 17،000 جزیره و تنوع طبیعی در بیش از 1.9 میلیون کیلومتر مربع که بر روی خط استوا قرار دارد و از اقیانوس هند تا اقیانوس آرام کشیده شده است. از قله های آتشفشانی در میان جنگل های پرپشت و انبوه تا آب های عمیق اندونزی که اولین و بهترین مکان برای غواصی در کل جهان می باشد و حیات وحش شگفت انگیز آن، که از خزندگان غول پیکر گرفته تا گیاهان خاص و ظریف را شامل می شود. آب و هوای معتدل استوایی، خاک بارور و مواد معدنی موجود در زمین و در آب های اندونزی، آن را تبدیل به یک زیستگاه ایده آل برای گونه های نادر گیاهی و جانوری کرده است.



در چند سال گذشته این کشور خصوصا جزیره بالی برای ایرانیان یک مقصد توریستی محبوب به حساب آمده است و استقبال زیادی از تور بالی از طرف گردشگران ایرانی شده است. برای گرفتن ویزای بالی، نیازی به حضور مستقیم شما نمی باشد و شما می توانید گرفتن ویزای توریستی اندونزی را به کارشناسان ما در سام سیر بسپارید.



***اطلاعات لازم برای تکمیل فرم اندونزی ( بالی و جاکارتا )

 

آدرس و تلفن منزل، آدرس و تلفن محل کار، نام شرکت و سمت شغلی، تلفن همراه.

 

***مدارک لازم برای اخذ ویزای اندونزی ( بالی - جاکارتا )

 

  • دو قطعه عکس 4×3 رنگی با زمینه سفید
  • اصل پاسپورت با امضای مسافر
  • کپی کارت ملی و کپی شناسنامه = تمام صفحات
  • معرفی نامه از محل کار (اجباری نمی باشد)
  • صورت حساب بانکی به زبان انگلیسی برای 3 ماه آخر با مهر بانک (موجودی حساب تا سقف 10 میلیون تومان هر نفر)؛ در صورت نداشتن پرینت حساب بانکی، تمکن مالی به زبان انگلیسی نیز پذیرفته می شود.
  • واچر هتل، رزرو بلیط رفت و برگشت با مهر آژانس.
  • در صورت داشتن مسیر داخلی ، بلیط داخلی آن مسیر و واچر هتل آن الزامی است.

 

نکات مهم :

 

  • برای پاسپورت همراه ویزا صادر نمی شود، حتما پاسپورت بایدجدا باشد.
  • خانم یا آقایی که به تنهایی سفر می کند در صورت مجرد بودن رضایت نامه پدر یا مادر مورد نیاز می باشد.
  • خانم متأهل بدون همراهی همسر رضایت نامه همسر مورد نیاز می باشد .
  • خانمی که از همسر خود جدا شده است طلاق نامه مورد نیاز است .
  • از ساعت 12 به بعد سفارت به هیچ عنوان مدارک دریافت نمی کند . تحویل مدارک به سفارت از یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:00 الی 12:00

 


 

تعرفه ویزای اندونزی

خدمات

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا (روز کاری)

مدت اقامت

اعتبار

هزینه

عادی

فوری

عادی

فوری

ثبت نام ویزای توریستی

4 تا 7 روز

2 تا 3 روز

طبق بلیط ورود و خروج

3 ماه

- -

 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منو