ویزای کره جنوبی


ویزای کره جنوبی


جمهوری کره جنوبی، کشوری مستقل در شرق آسیا و قسمت جنوبی شبه جزیره کره و در شرق آسیای مرکزی می باشد. نام کره از گوگوریو که یکی از قدرت های بزرگ در شرق آسیا در طول زمان خود است، حاصل شده است. کره جنوبی در منطقه معتدل شمالی قرار گرفته است و دارای زمین های کوهستانی است. جمعیت کره جنوبی بیش از 51 میلیون نفر است که در 99،392 کیلومتر مربع ساکن شده اند. پایتخت و بزرگترین شهر کره جنوبی، سئول با جمعیت 10 میلیون نفر است.

این کشور توسعه یافته و با اقتصاد بسیار پیشرفته می باشد. و با رتبه 18 در جهان شاخص توسعه انسانی بسیار بالایی دارد. این کشور به عنوان یک قدرت منطقه ای محسوب می شود و در سال 2010 به عنوان یازدهمین اقتصاد بزرگ جهان و دوازدهمین کشور در دنیا بر اساس تولید ناخالص داخلی شناخته شده است. پنجمین صادر کننده بزرگ در دنیا و هشتمین واردکننده بزرگ در دنیا می باشد.

کره جنوبی را می توان به چهار منطقه عمومی تقسیم کرد:

  • یک منطقه شرقی از کوه های بلند و دشت های ساحلی باریک؛
  • یک منطقه غربی دشتهای وسیع ساحلی، حوضه های رودخانه و تپه ها؛
  • یک منطقه جنوب غربی کوه ها و دره ها؛
  • و یک منطقه جنوب شرقی که توسط حوضه گسترده رودخانه Nakdong – ناک دونگ تحت سلطه قرار دارد.

زمین کره جنوبی عمدتا کوهستانی است که بیشتر آنها زراعی نیستند. کره جنوبی کشوری نیمه کوهستانی است و ارتفاعات آن عمدتاً در نواحی مرکزی و شمال شرقی واقع شده‌اند (از جمله کوه‌های تیسماک). این کشور دارای جزیره‌های فراوانی است و جنگل‌ها در آن وسعت زیادی دارند. آب و هوای آن گرم و مرطوب و پرباران است.



برای تور کره جنوبی، گرفتن ویزای توریستی این کشور الزامی است.

آژانس هواپیمایی سام سیر شما را در مراحل ویزای این کشور همراهی می کند، فقط کافیست مدارک زیر را تهیه و به همکاران ما در آژانس تحویل دهید.



اطلاعات لازم برای فرم ویزای کره جنوبی:

 

  • نام و نام خانوادگی همسر در صورت متأهل بودن 
  • تاریخ تولد همسر به میلادی
  • شماره همراه همسر
  • شماره همراه مسافر
  • آدرس منزل
  • شماره منزل
  • آدرس محل کار
  • شماره محل کار
  • نام  و نام خانوادگی یکی از دوستان و یا آشنای نزدیک به همراه شماره همراه آن و نسبتی که با مسافر دارد
  • میزان تحصیلات مسافر
  • نام / آدرس / تلفن  مدرسه و یا  دانشگاهی که مسافر در آن تحصیل کرده است
  • نام شرکت / موسسه و نشانی و تلفن آن شرکت

 

مدارک لازم برای ویزای کره جنوبی :

 

  • اصل پاسپورت با امضای مسافر
  • دو قطعه عکس 4*3
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی با مهر مترجم
  • اصل دعوت نامه از  کره - برنامه سفر – گارانتی از هتل – و واچر هتل
  • ترجمه گواهی اشتغال به کار با مهر مترجم
  • آخرین فیش حقوقی ترجمه شده با مهر مترجم
  • پرینت حساب بانکی برای 3 ماه آخر به لاتین
  • در صورت بازنشسته بودن ترجمه حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی با مهر مترجم
  • در صورت مدیرعامل و یا رئیس هیئت مدیره بودن و یا هرسمتی که در روزنامه رسمی قید شده باشد بایستی علاوه بر گواهی اشتغال به کار ترجمه روزنامه رسمی و آگهی تاسیس به همرا آخرین برگ پرداخت مالیات شرکت نیز ترجمه شود با مهر مترجم و وزارت امورخارجه و مهر دادگستری .
  • در صورت کارآزاد داشتن ترجمه جواز کسب با مهر مترجم و وزارت امورخارجه و دادگستری .
  • در صورت پزشک بودن ترجمه کارت نظام پزشکی و پروانه مطب با مهر مترجم

 

نکته : مسافر باید طبق مدت زمانی تور کره جنوبی باید در کشور کره بماند.

 

 


 

 

تعرفه ویزای کره جنوبی

خدمات

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا (روز کاری)

مدت اعتبار

مدت اقامت

هزینه

ثبت نام ویزای توریستی

10 روز

سه ماه

30 روز

 

 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منو