ویزای چین


ویزای چین


جمهوری خلق چین، کشوری مستقل در شرق آسیا می باشد. چین، سومین کشور وسیع دنیا از نظر خاکی و اولین کشور پرجمعیت دنیا و زبانی با بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون شنوده در سرتاسر جهان، دومین اقتصاد بزرگ جهان از لحاظ تولید ناخالص داخلی و بزرگتر از رقم قدرت خرید در سال 2016، بزرگترین صادرکننده و دومین واردکننده کالا در جهان، بزرگترین ارتش دائمی جهان با نام ارتش آزادی بخش چین با 2.3 میلیون سرباز فعال و با داشتن بزرگترین بودجه دفاعی دومین کشور در جهان (در سال 2012 در حدود 100 میلیارد دلار).

 

این کشور توسط حزب کمونیستی چین و به صورت تک حزبی اداره می شود که دارای 22 استان با تقسیمات زیر است:

  • 5 منطقه خودمختار که شامل سین کیانگ، گوانگشی، مغولستان داخلی، تبت، نینگ شیا
  • 4 شهر با مدیریت مستقیم جمهوری خلق چین: پکن، تیانجین، شانگهای، چونگ کینگ
  • هنگ کنگ و ماکائو؛ مناطق ویژه اداری، تجاری، بازرگانی، اقتصادی و اجتماعی، که بسیار خود مختار هستند.

چشم انداز کشور چین، وسیع و متنوع است. از نواحی خشک شمالی به دشت های گبی و بیابان های تکله مکان نزدیک به مغولستان و سیبری روسیه، از سرزمین های جنوبی مرطوب به جنگل های نیمه گرمسیری نزدیک ویتنام، برمه و لائوس. در مناطق غربی مرزی با هند و آسیای میانه توسط رشته کوه های هیمالیا و تیان شان جدا شده است و رود یانگ تسه از استان چینگهای در غرب سرچشمه گرفته و به سمت شرق و دریای چین شرقی می ریزد و در نواحی شرقی ساحل چین را با طول 14،500 کیلومتر داریم که از جنوب شرقی آن با دریای جنوب چین و در شرق آن با دریای شرق چین همسایه است و در سمت دیگر آن کشورهای ژاپن، کره و تایوان قرار دارند. 



آژانس مسافرتی سام سیر با داشتن بیش از یک دهه سابقه در اخذ ویزای چین، یکی از آژانس های هواپیمایی معتبر و متخصص در این زمینه می باشد و در کمترین زمان ممکن و با قیمت های مناسب و ارزان، در خدمت مسافران گرامی می باشد.



 اطلاعات فرم ویزای چین                

  • وضعیت تأهل  
  • تحصیلات 
  • نام محل کار 
  • آدرس محل کار:
  • تلفن محل کار:
  • کدپستی محل کار
  • آدرس منزل 
  • تلفن منزل
  • کد پستی منزل
  • تلفن همراه
  • نام همسر
  • نام فرزند

مدارک لازم برای ویزای چین گروهی :

  • دو قطعه عکس رنگی  4*6 رنگی و زمینه سفید (نهايتاً شش ماه پيش گرفته شده باشد)
  • اصل پاسپورت ترجیحاً با امضای مسافر به همراه پاسپورت قبلی
  • کپی شناسنامه از تمام صفحات
  • کپی کارت ملی از هر دو طرف
  • تمکن مالی برای هر نفر بالای 12 میلیون به انگلیسی
  • واچر هتل
  • رزرو پروازی

 

نکته:

  • ارائه پاسپورت های قدیمی الزامی می باشد و در صورت ارائه ندادن ویزای مسافر به مشکل برخورد می کنه و سفارت کلیه پاسپورت ها را بر می گرداند. 
  • سفارت در روزهای فرد هفته باز است. 
  • در ویزای توریستی گروهی چین، تمام مسافران باید با هم ورود و خروج داشته باشند. 

 

 


 

 

 

تعرفه ویزای چین

خدمات

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا (روز کاری)

مدت اعتبار

مدت اقامت

هزینه

ثبت نام ویزای توریستی عادی انفرادی با دعوتنامه

حداقل 10 روز

یک ماه

طبق بلیط ورود و خروج

 

ثبت نام ویزای توریستی فوری انفرادی  با دعوتنامه

حداقل 7 روز

یک ماه

طبق بلیط ورود و خروج

 

ثبت نام ویزای توریستی گروهی – 5 نفر به بالا

----

یک ماه

طبق بلیط ورود و خروج

 






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منو