ویزای مولتی ۵ ساله کانادا




ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای کانادا مولتی 5 ساله

 

 

ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

 

در صورتی که جزو درخواست کنندگان ویزای کانادا هستید قطعا اسم ویزای کانادا ی مولتی 5 ساله را شنیده اید و بایستی در درباره ی آن بدانید که  ویزای مولتی ۵ ساله کانادا چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ علاوه بر این برای اخذ این مدل از ویزای کانادا به چه مدارکی احتیاج دارید؟ در این مقاله برای شما به طور کامل توضیح میدهیم.

 

 

ویزای کانادا مولتی 5 ساله یا Multiple-Entry یک مدلی از ویزاها است که دو ویژگی حائز اهمیت دارد که در ادامه شرح می دهیم:

 

 

ویزای مولتی 5 ساله کانادا

 

 

مزیت های ویزای بلند مدت مولتی ۵ ساله کانادا

 

  1. یکی از مزایای ویزا کانادا مولتی 5 ساله این است که اشخاصی که این ویزا را دریافت کردند امکان این را دارند که در چند بار به دفعات مختلف به کانادا بروند و در تردد باشند.
  2. دارندگان این نوع از ویزای کانادا می توانند از طریق همه ی مرز ها و در هر زمانی که می خواهند به کانادا سفر کنند.

توجه داشته باشید که این نوع از ویزا کانادا تنها تا 1 ماه پیش از تاریخ باطل شدن گذرنامه شخص، اعتبار دارد.

مدت اعتبار ویزای کانادا مولتی به این دلیل 4 ساله است چون که گذرنامه های اشخاص ایرانی به شکل معمول دارای 5 سال اعتبار است.

 

 

بر اساس قوانین اداره مهاجرت کانادا، این مدل از ویزا کانادا به طور رایج دارای 2 گروه زیر می باشند:

 

اشخاصی که از طریق کنسولگری مورد قبول واقع شدند، به این خاطر به شکل مداوم و دائم می توانند به کانادا سفر می کنند.

پدر و مادرهای بازنشسته  و مسنی که در گذشته به وسیله فرزندانشان به منظور مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

 

 

به طور دقیق  سیاست دولت کانادا به گونه ای است که تا جایی که امکان دارد اهداف درخواست پدر و مادرها را برای ویزای کانادا برسی می کند، اگر قابل قبول بود ویزا کانادا را صادر می کند در غیر این صورت ریجکت می کند. به خصوص افرادی که بازنشسته شده اند و رغبتی برای کار در کانادا را ندارند و پیش از این هم به وسیله فرزندانشان به کانادا مهاجرت کرده اند.

البته ناگفته نماند که اخذ ویزا کانادا به هیچ وجه قابل تضمین نیست چون در پایان این مامور مهاجرت کانادا است که به نتیجه می رسد برچسب ویزا کانادا را برای فرد بزند یا نه.

 

 

چگونه ویزای مالتیپل ۵ ساله کانادا را اخذ کنیم؟

 

در صورتی که جزو دو موردی که بالا گفتیم هستید این امکان را دارید که شانس خودتان را به منظور اخذ ویزای کانادا مولتی امتحان کنید و در زمان درخواست ویزا کانادا به جای ویزای کانادا تک ورودی، مولتی یا چند گانه ی آن را درخواست دهید و امید داشته باشید مامور مهاجرت در آن روز با تقاضای شما موافقت کند.

 

مورد جالبی که وجود دارد این است که در صورتی که فرد موقعیت ویزای کانادا ی چندگانه را داشته باشد و بدون اینکه از این موضوع مطلع باشد ویزای تک ورودی را درخواست می دهد، مامور مهاجرت نیز ویزای تک ورودی را برای او صادر می کند ولی در نامه ای که برایش صادر می شود فرد را از اینکه می توانست ویزای چندگانه بگیرد مطلع میسازد.

 

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مولتی وجود دارد؟

 

 

با توجه به تجربه ی ما درباره اخذ ویزا کانادا ی معمولی و مولتی به شما می گوییم که قطعا امکان اخذ آن وجود دارد.

در حقیقت اخذ برچسب ویزای کانادا ی مولتی شما وابسته به این است که  بتوانید مامور مربوطه را قانع کنید و در این وضعیت شما به فردی یا گروهی متخصص و مجرب در این زمینه نیاز پیدا خوهید کرد.

 

مدارکی که برای ویزای مولتی ۵ ساله کانادا مورد نیاز است عبارتند از:

 

  1. مدارک فردی که در کانادا به صورت دائم یا به صورت موقت مقیم هستند.
  2. فرد مقیم کانادا از لحاظ مالی ارزشیابی می شود.
  3. فیش حقوقی فردی که در کانادا مقیم است.
  4. درخواست کننده بیمه یک ساله داشته باشد.
  5. تکمیل شده ی فرم T4
  6. ارائه گواهی سلامت و نتیجه ی آزمایشات از طریق پزشک تایید شده

 



نظرتان را بنویسید







منو