ویزای تایلند


ویزای تایلند


تایلند با نام رسمی پادشاهی تایلند و نام سابق سیام، کشوری در شبه‌جزیره هندوچین واقع در جنوب شرقی آسیاست. این کشور از شمال با برمه و لائوس، از شرق با لائوس و کامبوج، از جنوب با مالزی و خلیج تایلند، و از غرب با برمه ودریای آندامان همسایه‌است. زبان رسمی کشور تایلندی، پایتخت و همچنین پرجمعیت‌ترین شهر آن بانکوک و مذهب حدود ۹۵ درصد مردم بودایی است. نام تایلند در زبان مردم محلی برگرفته از دو لغت Thi و Land می‌باشد که به معنای سرزمین حوری یا همان تایی است   

زبان تایلندی یکی از قدیمی‌ترین زبان‌های شرق آسیاست و بیشتر مردم تایلند به این زبان صحبت می‌کنند هرچند گویش‌های قومی و منطقه‌ای بسیاری نیز در نقاط مختلف این کشور وجود دارند. تایلندی زبان رسمی این کشور است و الفبای مخصوص خود را دارد. زبان گفتاری و نوشتاری این .کشور کاملاً برای کسانی که به این کشور سفر می‌کنند، غیرقابل فهم است

در حدود ۹۵٪ مردم تایلند بودایی هستند. مسلمانان، با حدود ۴٪ جمعیت، بعد از بوداییان .بزرگ‌ترین گروه مذهبی این کشور هستند

چون تایلند به دریا نزدیک است بیشتر مواقع دارای یک آب هوای معتدل می‌باشد کشور تایلند در موقعیت استراتژیکی جنوب شرقی آسیا قرار داشته و بسیار حاصلخیز می‌باشد. شمال کشور کوهستانی و دارای جنگلهای بسیاری است و نواحی مرکزی آن پوشیده از شالیزارهای سرسبز 

 آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



اطلاعات  لازم برای فرم ویزای تایلند :

 

1. شغل

2. آدرس منزل

3. شماره منزل

4. شماره همراه

5. آدرس ایمیل 



مدارک لازم برای ویزای تایلند:

 

1.اصل پاسپورت ترجیحاً با امضای مسافر

2. یک قطعه عکس 4*3 ( حتما عکس جدید باشد و با عکس پاسپورت یکی نباشد )

3. کپی شناسنامه صفحه اول و اطلاعات همسر چه مجرد باشد و چه متاهل و صفحه توضیحات

4. کپی کارت ملی هر دو رو

5.واچر هتل

6. بلیط صادر شده

7. پرینت حساب بانکی برای یک ماه آخر به نام مسافر – مانده حساب باید به شکل زیر باشد

توجه : سرپرست خانواده 5 میلیون تومان و به ازای هر نفر 2 میلیون تومان باید اضافه شود

مدت زمان در آمدن ویزای تایلند در حال حاضر  3 روز کاری می باشد که این ویزا 3 ماه اعتبار دارد و 57 روز اجازه اقامت .

نکته  :  در برخی مواقع سفارت  مدت  زمان درآمدن  ویزا را تغییر  می دهد    و بیشتر  می کند مثلاً 4 تا 5 روز کاری هم پاسپورت را تحویل می دهد .

هزینه ویزای سینگل 35 یورو می باشد .

نکته : ویزای دبل ورود دیگر وجود ندارد .

ویزای مولتی تایلند : مدارک مانند ویزای سینگل می باشد ولی پرینت حساب مسافر باید در 6 ماه آخر 40 میلیون تومان به بالا کار کرده باشد و مانده حساب واقعی مسافربایستی 20 میلیون تومان به بالا باشد .

ویزای مولتی 6 ماه اعتبار دارد و در این 6 ماه مسافر 3 بار می تواند ورود کند .

هزینه ویزای مولتی : 140 یورو






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی