ویزای کنیا


ویزای کنیا


کنیا کشوری است در شرق آفریقا. پایتخت آن نایروبی است و مومباسا، کیسومو و ناکورو شهرهای مهم آن محسوب می‌گردند.

کشور کنیا به هشت استان تقسیم گردیده که هر کدام توسط یک استاندار اداره می‌شود. هراستان به هفتاد و یک منطقه، هر منطقه به ۲۶۲ بخش و هر بخش به ۱۰۸۸ ناحیه تقسیم شده‌اند. دولت بر کار استانداری‌ها نظارت می‌کند. جمعیت این کشور بر پایه آخرین سرشماری رسمی که در سال ۱۹۹۷ انجام شده یازده میلیون و پانصد هزار می‌باشد.

کنیا آب و هوایی معتدل دارد. در مناطق ساحلی هوا گرم و مرطوب و در مناطق شمالی و شمال شرقی بسیار خشک و گرم است.

در طول سال نور خورشید زیادی به کشور می‌تابد و لباسهای تابستانی همیشه مورد استفاده‌اند. هر چند معمولاً شبها و صبح زود کمی هوا سرد می‌شود. فصل طولانی بارش باران از آوریل تا ژوئیه‌است. فصل کوتاه بارش باران از اکتبر تا دسامبر است. بارش باران گاهی در بعدازظهر و عصر سنگین می‌شود. سردترین دوره از فوریه تا مارچ و گرمترین دوره از ژوئیه تا آگوست است. مهاجرت سالانه در ماسای مارا بین ژوئیه و سپتامبر رخ می‌دهد که میلیون‌ها جانور وحشی در آن حضور دارند. این حادثه یکی از محبوب‌ترین صحنه‌های فیلمسازان می‌باشد.

آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



 اطلاعات  لازم برای فرم ویزای کنیا :

 

1. شغل

2. آدرس منزل

3. شماره منزل

4. شماره همراه

5. آدرس ایمیل

6. نام و نام خانوادگی والدین و نام و نام خانوادگی همسر



مدارک لازم برای ویزای کنیا:

 

دو قطعه عکس 4*6 رنگی و زمینه سفید (نهايتاً شش ماه پيش گرفته شده باشد)

اصل پاسپورت ترجیحا امضا شده

3. گواهی اشتغال به کار که موارد زیر در آن ذکر شده باشد :

الف – حتماً روی سربرگ شرکت باشد .

ب – ذکر نام و نام خانوادگی – شماره گذرنامه – تاریخ شروع به کار – طول مدت استخدام –عنوان شغلی -   میزان حقوق در آن قید شده باشد .

ج – در صورت کارفرماویا مدیر عامل  بودن ، شخص دوم نیز بایستی گواهی اشتغال را امضا کند مثلاً رئیس هیئت مدیره +  روزنامه رسمی شرکت  ترجمه شده با مهر مترجم .

4. مشاغل آزاد جواز کسب ترجمه شده با مهر مترجم .

5. در صورت بازنشسته بودن ، حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی ترجمه شده با مهر مترجم .

6. اصل گذرنامه بایستی دو صفحه خالی روبروی هم داشته باشد .

7.درصورت پزشک بودن کارت نظام پزشکی + پروانه مطب ترجمه شده  با مهر مترجم

8. رزرو پروازی

9. واچر و دعوت نامه از شرکت کنیایی

نکته :

* افراد محصل و افراد بالای 18 سال در صورت همراه بودن در سفر با خانواده بایستی گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه و در صورت کار داشتن گواهی اشتغال به کار جداگانه ارائه دهند . ترجمه شده  با مهر مترجم

*در صورتی که فرزند زیر 18 سال  با یکی از والدین و یا به تنهایی سفر می کند حتماً باید موافقت نامه کتبی و معتبر و تائید شده محضری از طرف یکی از والدین و در صورت مطلقه بودن بایستی حضانت نامه معتبر محضری ارائه گردد . ( ترجمه شده با مهر مترجم )

نرخ ویزا : 50 دلار

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 5 روز کاری می باشد و ویزای مسافر 3 ماه اعتبار دارد .






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی