ویزا استرالیا


ویزا استرالیا


استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی .  این کشور با ۷٬۶۸۶٬۸۵۰ کیلومتر مربع وسعت، ششمین کشور پهناور دنیا است.پایتخت استرالیا شهر کانبرا است، شهری که در آن مجلس کشور و خانه فرماندار کل قرار دارد..استرالیا یکی از معروف‌ترین مقصدهای گردشگری دنیا است. سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند.

زبان رسمی کشور زبان انگلیسی با گویش استرالیایی است. اختلافات بسیار نامحسوسی در لهجه مناطق گوناگون وجود دارد. زبان‌های دیگر مانند ایتالیایی و چینی نیز در بین مهاجران بسیار رایج است

.واحد پول آن دلار استرالیا است.

این کشور پر از زیبایی‌های طبیعی، باورنکردنی و تماشایی است، از صخره‌ی ماسه‌ای اولورو تا اوت‌بک  از جنگل‌های استوایی تا ساحل ماسه‌ای سفید پریستین و دیواره بزرگ مرجانی از طبیعت که بگذریم، خانه اپرای سیدنی و پل بندرگاه سیدنی از ساخته‌های دیدنی دنیا به‌شمار می‌روند. فرهنگ کافه‌نشینی ملبورن، حس بودن در اروپا را به شما خواهد داد. به همه‌ی این‌ها موج‌سواری در حد کلاس جهانی را اضافه کنید، می‌فهمید که چرا خیلی‌ها از استرالیا دل نمی‌کنندهر بار که به این کشور پهناور سفر کنید، جاذبه‌های تازه‌ای را کشف خواهید کرد.

آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



اطلاعات لازم برای فرم ویزای استرالیا  :

 

1. شغل

2.سمت

3.نام محل کار

4. آدرس محل کار

5. شماره محل کار

6.آدرس منزل

7.شماره منزل و کدپستی

8. شماره همراه

9. آیا از بستگان و دوستان ساکن استرالیا می باشند؟  در صورت مثبت بودن اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت به همراه اطلاعات آدرس منزل و تلفن منزل و همراه آن شخص .

10. اسامی همه همراهان به همراه نسبتی که با هم دارند .

11.آیا مسافر اقامت کشوردیگری را دارد ؟ در صورت مثبت بودن مدارک اقامتی مورد نیاز است.

 



مدارک لازم برای ویزای استرالیا :

 

 

1. دو قطعه عکس 4*3 رنگی و زمینه سفید (نهايتاً شش ماه پيش گرفته شده باشد)

2.  اسکن رنگی پاسپورت های جدید و قدیمی از تمام صفحات مهر خورده و ویزا خورده به همراه صفحات آخر

 3. گواهی اشتغال به کار که موارد زیر در آن ذکر شده باشد :

الف – حتماً روی سربرگ شرکت باشد .

ب – ذکر نام و نام خانوادگی – شماره گذرنامه – تاریخ شروع به کار – طول مدت استخدام –عنوان شغلی -   میزان حقوق – تاریخ شروع و اتمام مرخصی که همان تاریخ رفت و برگشت به استرالیا می باشد.

ج – در صورت کارفرماویا مدیر عامل  بودن ، شخص دوم نیز بایستی گواهی اشتغال را امضا کند مثلاً رئیس هیئت مدیره  روزنامه رسمی شرکت و آگهی تاسیس .

3. مشاغل آزاد جواز کسب .

4. در صورت بازنشسته بودن ، حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

5. سند ازدواج .

6.درصورت پزشک بودن کارت نظام پزشکی + پروانه مطب .

7. پرینت حساب 6 ماه آخر  حتماً به لاتین ( انگلیسی )و تمکن مالی 6 ماه آخربا مانده حساب واقعی

8. شناسنامه .

9.کارت ملی .

10.سند ازدواج .

تمام مدارک باید به زبان ناتی ترجمه شود .

نکته : * اگر شخص تنها سفر می کند کپی شناسنامه ی دیگر اعضای خانواده الزامی ست.

* افراد محصل و افراد بالای 18 سال در صورت همراه بودن در سفر با خانواده بایستی گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه و در صورت کار داشتن گواهی اشتغال به کار جداگانه ارائه دهند .

*در صورتی که فرزند زیر 18 سال  با یکی از والدین و یا به تنهایی سفر می کند حتماً باید موافقت نامه کتبی و معتبر و تائید شده محضری از طرف یکی از والدینو در صورت مطلقه بودن بایستی حضانت نامه معتبر محضری ارائه گردد  ( ترجمه شدهبه ناتی )

از طرف سفارت استرالیا با مسافر تماس گرفته می شود .

نرخ ویزا : 140 دلار استرالیا.

مدت زمان لازم برای اخذ ویزا 15 الی 30 روز  کاری می باشد .

ویزای استرالیا 1 ماه اعتبار دارد و طبق بلیط ورود و خروج ( ماکسیمم 90 روز )اجازه اقامت دارد .






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی