ویزای اندونزی


ویزای اندونزی


اَندونِزی کشوری است که در آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه قرار دارد. اندونزی با جمعیت بیش از ۲۶۰ میلیون نفر، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا است. پایتخت اندونزی جاکارتا است.

یکی از بهترین مقاصد برای سفری خاطره انگیز و جالب محسوب می‌شود. این جزیره جمعیتی بیش از سه میلیون نفر داشته است که اکثر آن‌ها اهل اندونزی هستند اما در سال‌های اخیر به دلیل رشد فراوان صنعت گردشگری بسیاری از استرالیا و اروپا هم به این جزیره مهاجرت کرده اند.این منطقه دارای آتش فشان های فعال می باشد که معروف ترین آن آتشفشان کوه گودان آگانگ بوده که «مادر کوه»ها نامیده می‌شود. بزرگ‌ترین شهر و مرکز اداری این جزیره نیز شهر دنپازار است. جزیره‌ی اندونزیایی بالی دارای گنجینه‌های بسیاری همچون طبیعت زیبا، پوشش گیاهی متنوع و دنیای منحصر به‌ فرد زیر آب، شالیزار‌های پلکانی برنج، رود‌ها و آبشار‌ها است. اما گنجینه‌ی ویژه‌ی جزیره بالی سنت‌ها و رسوم این جزیره است که در قبال فستیوال‌های گوناگون پذیرای گردشگران است .

 آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد.



اطلاعات لازم برای تکمیل  فرم اندونزی ( بالی و جاکارتا )

 

آدرس و تلفن منزل :

آدرس و تلفن محل کار  :

نام شرکت و سمت شغلی :

تلفن همراه :



مدارک لازم برای اخذ ویزای اندونزی ( بالی - جاکارتا )

 

2 قطعه عکس  4×3 رنگی با زمینه سفید

اصل پاسپورت با امضای مسافر 

کپی کارت ملی و کپی شناسنامه = تمام صفحات

معرفی نامه از محل کار ( اجباری نمی باشد )

صورت حساب بانکی برای 3 ماه آخر با مهر بانک  ( موجودی حساب تا سقف 10 میلیون تومان هر نفر ) در صورت نداشتن پرینت حساب بانکی تمکن مالی نیز پذیرفته می شود . حتما به انگلیسی باشد .

واچر هتل

رزرو بلیط رفت و برگشت با مهر آژانس

در صورت داشتن مسیر داخلی ، بلیط داخلی آن مسیر و واچر هتل آن الزامی است

نکات مهم :

* برای پاسپورت همراه ویزا صادر نمی شود ، حتما پاسپورت بایدجدا باشد .

*خانم یا آقایی که به تنهایی سفر می کند در صورت مجرد بودن رضایت نامه پدر یا مادر مورد نیاز می باشد .

*خانم متأهل بدون همراهی همسر رضایت نامه همسر  مورد نیاز می باشد .

*خانمی که از همسر خود جدا شده است طلاق نامه مورد نیاز است .

* از ساعت 12 به بعد سفارت به هیچ عنوان مدارک دریافت نمی کند .

تحویل مدارک به سفارت از یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت  9:00  الی  12:00

* ویزای اندونزی 3 ماه اعتبار دارد و اجازه اقامت مسافر طبق تاریخ بلیط  می باشد .

نرخ ویزا : 50 دلار می باشد.






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی