تور ژاپن


تور ژاپن


مجمع‌الجزایر ژاپن  کشوری در اقیانوس آرام در آسیای شرقی است، که یکی از قدرت‌های اصلی اقتصادیِ جهان و سومین اقتصاد بزرگ جهان از نظر تولید ناخالص داخلی است. (۵/۴۷۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۰ به گزارش صندوق بین‌المللی پول). ژاپن یک کشور پادشاهی‌است که برمبنای قانون اساسی ژاپن اداره می‌شود.

کشور ژاپن به نسبت وسعتش از تراکم جمعیت بسیار بالایی برخوردار است، مساحت آن برابر است با ۰/۳ درصد کل مساحت دنیا که به صورت مجموعه‌ای از جزایر در جهت شمال شرقی ـ جنوب غربی بین ۳۵ تا۴۵ درجه عرض شمالی گسترده شده و به شکل یک کمان در میان اقیانوس کبیر و دریای ژاپن محصور مانده‌است.

ژاپن مجموعه جزایری است که با طول زیاد از شمال به جنوب کشیده شده‌است؛ به همین خاطر آب و هوای مناطق گوناگون آن به شدت با یکدیگر مغایرت دارند و نیز دارای چهار فصل در سال است.[۱۴] مجمع الجزایر ژاپن بر روی محور تقریبی شمال ـ جنوبتا ۳۰۰۰ کیلومتر امتداد یافته‌است و به دلیل گستردگی طولی بسیار زیاد از تنوع آب و هوایی بسیار زیادی نیز برخوردار است. با وجود اینکه تمامی کشور معتدل است، شمال آن زمستانهای سرد و طولانی و پربرف دارد، در حالی که جنوب آن تابستانهایبسیار گرم و زمستان‌های معتدلی دارد

آژانس هواپیمایی سام سیر مفتخر است کلیه مراحل اخذ ویزای شما را به عهده بگیرد. 



اطلاعات  لازم برای فرم ویزای ژاپن :

 

1. شغل

2.سمت

3.نام محل کار

4. آدرس محل کار

5. شماره محل کار  

6.آدرس منزل

7.شماره منزل

8. شماره همراه

9. آدرس ایمیل 



مدارک لازم برای ویزای ژاپن:

 

دو قطعه عکس 4.5 در 4.5 رنگی و زمینه سفید (نهايتاً شش ماه پيش گرفته شده باشد) حتما همین سایز

اصل پاسپورت امضا شده به همراه پاسپورت های قدیمی  

3. گواهی اشتغال به کار که موارد زیر در آن ذکر شده باشد :

الف – حتماً روی سربرگ شرکت باشد .

ب – ذکر نام و نام خانوادگی – شماره گذرنامه – تاریخ شروع به کار – طول مدت استخدام –عنوان شغلی -   میزان حقوق و تاریخ مرخصی که همان تاریخ ورود و خروج به کشور ژاپن می باشد در آن قید شده باشد به همراه لیست بیمه 6 ماه آخر ترجمه شده به انگلیسی با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری .

نکته : دفترچه بیمه و لیست بیمه و یا قرارداد کاری برای گرفتن تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری الزامی است .

ج – در صورت کارفرماویا مدیر عامل  بودن ، شخص دوم نیز بایستی گواهی اشتغال را امضا کند مثلاً رئیس هیئت مدیره +  روزنامه رسمی شرکت  ترجمه شده با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری  .

4. مشاغل آزاد جواز کسب ترجمه شده با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری  .

5. در صورت بازنشسته بودن ، حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی ترجمه شده با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری  .

6. اصل گذرنامه بایستی دو صفحه خالی روبروی هم داشته باشد .

7.درصورت پزشک بودن کارت نظام پزشکی + پروانه مطب ترجمه شده  با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری  .

8. ترجمه شناسنامه با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری .

نکته : آخرین دانش نامه تحصیلی جهت گرفتن مهر تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری الزامی می باشد .

9. رزرو پروازی

10. واچر هتل و دعوت نامه از شرکت ژاپنی  

11. پرینت حساب بانکی 3 ماه آخر به انگلیسی با مانده حساب بالا

نکته :

* افراد محصل و افراد بالای 18 سال در صورت همراه بودن در سفر با خانواده بایستی گواهی اشتغال به تحصیل از مدرسه و یا دانشگاه و در صورت کار داشتن گواهی اشتغال به کار جداگانه ارائه دهند . ترجمه شده  با مهر مترجم

*در صورتی که فرزند زیر 18 سال  با یکی از والدین و یا به تنهایی سفر می کند حتماً باید موافقت نامه کتبی و معتبر و تائید شده محضری از طرف یکی از والدین و در صورت مطلقه بودن بایستی حضانت نامه معتبر محضری ارائه گردد  ( ترجمه شده با مهر مترجم و وزارت امور خارجه و دادگستری )






برای مشاهده سایت این سفارتخانه بر روی اینجا کلیک نمایید.



منوی دسترسی